Slide

Hautaustoimistopalvelut

Hoidamme puolestanne kaikki hautaukseen liittyvät viralliset asiat ja luvat. Hautaustoimistoasiointia varten suosittelemme varaamaan ajan.

Yleiset järjestelyt

Hoidamme puolestanne kaikki hautaukseen liittyvät viralliset asiat ja luvat. Pidämme yhteyttä seurakuntiin ja muihin uskonnollisiin yhteisöihin. Hoidamme myös kuolintodistukset ja hautausluvat sekä varaamme hautapaikat, siunausajat ja paikat. Kun kyseessä on tuhkahautaus, huolehdimme tuhkausajan varaamisesta ja tuhkausilmoituksesta.

Kuljetuspalvelut

Paikalliskuljetusten lisäksi hoidamme kaikki kuljetukset kotimaassa, sekä ulkomailla. Kuljetuksen yhteydessä huolehdimme vainajan pukemisesta ja arkkuun laittamisesta.

Muistotilaisuudet

Huolehdimme halutessanne puolestanne pitopaikkojen ja tarjoilun varaamisesta.

Hautakivet

Meidän kauttamme saatte kotimaisista raaka-aineista tehdyt ja huippulaatuiset hautakivet, sekä hautakivien kunnostukset ja lisätekstit.
Katso myös www.kaavinkivi.fi

Ennakkojärjestelyt

Kauttamme voi sopia hautauksen järjestelyistä jo ennakkoon tekemällä hautaustestamentin. Hautauksen tultua ajankohtaisesti, järjestämme hautauksen testamentissa sovitulla tavalla. Testamentilla voi sopia hautausjärjestelyistään pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Kotikäynnit

Mikäli Teillä ei ole mahdollisuutta vierailla toimistollamme, voitte myös sopia asiakaspalvelijamme kanssa kotikäynnistä Teille sopivana ajankohtana.

 

Hyvät hautajaiset -sivustolla on paljon hyvää hautajaistietoa niin läheisensä menettäneille omaisille kuin hautajaisvieraille.